Pilvistä puhuttua

Olen kerännyt ajatuksia minusta, minut tuntevilta ihmisiltä.

"Pilvi on rohkea mutta nöyrä. Pilvin sydämestä löytyy ymmärrystä ja yhteistyökykyä. Pohjimmiltaan Pilvi on empaattinen mutta sanavalmis, sellainen henkilö, jota eivät suuremmatkaan tuulet nujerra!"

Hanna Pajala, 19, Seinäjoki

"Pilvi on tyyppi, joka ei pelkää tuoda mielipiteitään esille ja nostaa kissaa pöydälle, varsinkaan asioissa, jotka on hänelle tärkeitä."

Matilda Autio, 19, Seinäjoki

Pilvi on avarakatseinen, vahva ja luova tekijä, joka katsoo asioita positiivisella katseella. Pilvistä saataisiin luotettava valtuutettu, joka kuuntelee kuntalaisia ja perehtyy asioihin.

Sofia Leinonen, 18, Seinäjoki

"Upea nainen, jonka määrätietoisuus ajaa hyviin ja tulevaisuuden kannalta tärkeisiin valintoihin."

Riina Leppäkangas, 19, Seinäjoki

”Näen Pilvissä tahtoa, rohkeutta ja vastuullisuutta. Hänestä välittyy pyrkimys oikeuden-mukaisuuteen ja välittämiseen. Pilvissä on nuorta voimaa, jota suuresti arvostan."

Pasi Kivisaari, 49, Kansanedustaja

"Pilvi on fiksu ja vastuuntuntoinen nuori."

Henna Hautala, 44, Lapua

"Pilvi ajaa rohkeasti nuorten asiaa. Seinäjoella opiskelijat tarvitsevat näkemyksiensä esiintuojia. Pilvi uskaltaa ja osaa."

Anneli Jäätteenmäki, 65, entinen Euroopan parlamentin jäsen

"Arvostan Pilvin rohkeutta ja määrätietoisuutta.

Pilvistä löytyy sanavalmiutta, tehokkuutta sekä aitoa läsnäoloa.

Uskon, että Pilvi tuo raikkaan ja nuorekkaan näkökulman asiaan kuin asiaan."

Sanna Valkeemäki, 35, Seinäjoki

"Pilvi on toimeliain tyyppi, jonka tiedän. Järkeilyn ja rohkean yrittämisen avulla homma kuin homma onnistuu. Pilvi on diplomaattinen keskustelija, ja hän uskaltaa tehdä konkreettisia asioita muutoksen eteen."

Essi Rintala, 19, Tampere

"Pilvi on uskomattoman upea nainen, luotettava, tuo tärkeät asiat esille ja luo parempaa tulevaisuutta muiden kanssa!"

Sofia Kivisaari, 21, monipaikkainen

"Pilvi on sellanen tyyppi, jolla on rohkeita mutta realistisia päämääriä, ja pyrkii niitä kohti. Hän on myös ihan käsittämättömän huolehtivainen muista, ja ottaa myös kaikkien mielipiteet huomioon."

Mikko Jaskari, 19, Kauhava

"Seinäjoki tarvitsee nuorten näkökulmaa ja keskustan kautta on loistava väylä vaikuttaa. Pilvi on osaava ja ahkera nuori tekijä!"

Aleksi Koivisto, 27, Vaasa

"Pilvi ei tilanteen tullen pelkää nostaa kissaa pöydälle ja puhua vaikeistakin asioista. Rohkea, fiksu ja hyväsydäminen nuori nainen, joka välittää aidosti muista. Tärkeiden asioiden puolestapuhuja."

Santtu Körkkö, 20, Helsinki

"Pilvi on henkilö, joka tekee sinuun heti vaikutuksen osaamisellaan. Hänen kanssaan voi tehdä myös loistavaa yhteistyötä puoluekirjaa katsomatta."

Dariush Rahim , 19, Espoo

"Pilvi on fiksu nainen, joka varmasti pyrkii ottamaan huomioon kaikenlaiset mielipiteet. Hänen kanssaan ei tarvitse pelätä erillaisuutta tai havoittuvaisuuden näyttämistä. Voin luottaa Pilviin niin synkkinä kuin valoisinakin hetkinä."

Sofiya Karhu, 18, Helsinki

"Pilvi on mahtava tyyppi! Karismaattinen, luotettava, fiksu ja mukava. Hän on ahkera henkilö hyvällä asialla."

Jesse Pyykkönen, 20, Helsinki

"Pilvi on määrätietoinen, tiedostava ja laaja-alaisesti pohtiva tekijänainen, jolla on jo nyt huimasti kokemusta. Hänen ehdotuksensa ovat konkreettisia ja kaikin puolin järkeviä toimenpiteitä, ja Seinäjoen etu olisi kuunnella niitä herkällä korvalla! Pilvin paikka on valtuustossa."

Jenni Gray, 40, Lapua

"Pilvi on osoittautunut yksilöksi, joka ei pelkää tarkastella kriittisesti vallitsevia yhteiskunnallisia normeja tai tabuja. Se viestii sekä rohkeutta, vahvuutta että varmuutta elää yhteisön vuoksi - itseään suurempien asioiden puolesta. Pilvin tapa löytää pienestäkin merkityksellisyyttä, on upea kyky, joka kantaa elämässä vielä pitkälle."

Sofia Mänty, 23, Ilmajoki

Pilvi - Pehmeästi vahva.